2017 05 2

Billig cykeluthyrning i Djurgården

Billig cykeluthyrning i Djurgården

Att upptäcka Stockholm görs utan tvekan på bästa sätt på en skön cykel. Det är inte bara bra för miljön och hälsan utan också en härlig upplevelse. Här hos Sjöcaféet kan du förvänta dig en billig cykeluthyrning i Djurgården av högsta klass. Vi på Sjöcaféet tycker inte att det ska vara dyrt att göra roliga och nyttiga saker därför är vi en av de billigaste cykeluthyrarna på Djurgården.

Här är den perfekta platsen att cykla på. Det finns ett härligt cykelstråk som går ifrån Djurgårdens södra delar ända till Ulriksdal. Vill du inte följa ett specifikt cykelstråk kan du givetvis hitta din egen favoritslinga att cykla på. Eftersom att Stockholm är utvecklat när det gäller cykelvägar, cykelparkeringar, och generellt allt som har med cykling att göra, är det lätt och smidigt att ta sig runt i Stockholm på cykel. Det finns härliga och vackra cykelvägar till de allra flesta kända sevärdheterna och att bara cykla längst vattnet vid Djurgården är en upplevelse i sig.


Du väljer själv hur länge du vill cykla men detta är en billig cykeluthyrning i Djurgården och kostar bara 80 kronor per timme och för en heldag kostar det 275 kronor, så låg kostnad är det när du hyr med Rent a bike hos oss.

Eftersom det är så billig cykeluthyrning i Djurgården så är det en toppenidé att ta med alla företagets anställda ut på en cykelutflykt eller ta en dagsutflykt med familj eller vänner. Denna typ av äventyr passar de flesta och ställer inga krav på förkunskaper, kan du inte cykla så kan du alltid lära dig med våra cyklar. Det är aldrig för sent och med en sådan billig cykeluthyrning i Djurgården har du chansen att lära dig.