2017 05 2

Cafe kajak Stockholm

Cafe kajak Stockholm

Att man behöver mat för att kunna genomföra en rolig aktivitet är ingen nyhet. Därför är vår specialitet just god, näringsrik mat som passar både innan du utfört en aktivitet – och efteråt. Att fylla på kroppen med energi är viktigt för att få en lyckad upplevelse av vår kajakuthyrning här på Sjöcaféet.
På Sjöcaféet har vi därför ett härligt café som är perfekt för att ladda upp inför en dag på vattnet. Vårt café med kajakuthyrning i Stockholm har allt du kan tänkas vilja ha. En härlig kopp kaffe med en smarrig räksmörgås passar perfekt innan du ger dig av i våra kajaker, och efteråt kanske du vill ha en riktigt härlig svamprisotto eller en nygräddad pizza att stilla hungern med.

Något för alla

På vårt café, som ligger vackert beläget vid Djurgårdsbron, har vi ett stort utbud av mat och dryck. Vi har någonting för alla. På vår barnmeny finns riktiga klassiker som barnen älskar, vi har bra kött, god dryck, härliga pizzor och lyxiga rätter. Givetvis finns även olika sorter av kaffe, te och fikabröd. Missa inte att besöka vårt café i Stockholm när du ska hyra kajak.

Dagens lunch

Vi serverar även dagens lunch varje vardag, mellan klockan 11.00 till 14.00. I dagens lunch ingår en fantastisk varmrätt och till det får du även en dryck till måltiden, ta del av en fräsch salladsbuffé samt en kaffe efter maten.

Turistinformation – cafe kajak Stockholm

Förutom vår härliga uthyrning av kajaker, cyklar och trampbåtar samt vår underbara restaurangdel, har vi även öppnat en turistinformation. Visit Djurgården ger dig allt du kan tänkas behöva för en lyckad vistelse i både Djurgården och i Stockholm generellt. Här finns tips, kartor och information för att du ska kunna njuta lite extra av Stockholm som stad, men kanske specifikt av din upplevelse av vårt café med kajaker i Stockholm.