2017 05 2

Cafe kajak uthyrning

Cafe kajak uthyrning

Vi här på Sjöcaféet anser att kaffe, smörgåsar och godsaker hör till för att få en fullständig kajakupplevelse. Därför är vårt café och kajakuthyrning det perfekta stället för din aktivitet. Oavsett om du behöver ladda upp med en rejäl frukost innan du drar iväg med kajaken eller om du vill runda av dagen med en härlig middag är vi säkra på att du kommer hitta det du längtar efter. Vi har en härlig meny som innefattar alla möjliga läckerheter för att du ska få den absolut bästa upplevelsen av din dag i din kajak.

Givetvis behöver du inte använt dig av kajakuthyrningen på caféet, eller någon annan av våra uthyrningar som till exempel cykel, kanot eller trampbåt, för att kunna njuta av vårt underbara café vid Djurgårdsbron. Här hos oss är alla välkomna, hela dagen.

Säsongen på cafe kajak uthyrning

Uthyrningen av kajakerna (och alla andra uthyrningsobjekt som Sjöcaféet har) är tillgänglig från april till september under säsongen men däremot är caféet, restaurangen och baren på Sjöcaféet öppet varje dag – året om!

Caféets öppettider

På vårt magiska café hittar du allt du kan tänkas vara sugen på. Här kan du ta en iskall läsk i solen en sommardag, en varm choklad på hösten eller varför inte en härlig räksmörgås när magen börjar kurra? Fyll matsäcken med massa gott och ta med i kajaken eller slink in här efter paddelturen för en fika.

Öppettiderna på vårt café är ifrån 09.00 till 21.00. Vi tycker helt enkelt att det alltid ska finnas tid för en fika, oavsett om det är på morgon, eftermiddag eller kväll.

Välkommen in till oss på vårt café med kajakuthyrning – caféet med dess stora sortiment och det breda utbudet av båtar.