2017 05 2

Cykeluthyrning Östermalm

Cykeluthyrning Östermalm

Vad sägs om att ta sig runt hela Stockholm på cykel? Det är någonting som vi på Sjöcaféet verkligen uppskattar att kunna göra. Att ha chansen att cykla istället för att till exempel gå eller åka buss är en valmöjlighet när du bor i Stockholm. Vår cykeluthyrning på Östermalm ligger lägligt till för en heldag på cykel i Stockholm.

Rent a bike – cykeluthyrning Östermalm

Med Rent a bike kan du lätt hyra cyklar efter din egen preferens. Kanske vill du cykla ensam eller med hela familjen? Passa på att ha en aktivitet med alla anställda på jobbet och cykla runt bland alla Stockholms sevärdheter. Vi hyr ut till privatpersoner, grupper och företag – alla som kan tänkas vilja cykla. Du väljer själv vem eller vilka du vill cykla med, och även vart du vill cykla när du hyr en cykel på cykeluthyrning på Östermalm.

Billig härlig aktivitet

För att hyra en cykel en hel dag kostar det endast 275 kronor och per timme kostar det 80 kronor. Det bästa av allt är att du hittar Rent a bike lite överallt i stan. Så befinner du dig mitt inne på Stureplan och vill ta cykeln någonstans så finns den bästa cykeluthyrningen Östermalm har att erbjuda i närheten.

Tack vare cykeluthyrning på Östermalm kan du på ett smidigt och enkelt sätt uppleva Stockholm. Det finns många positiva saker med att cykla. Det är miljövänligt, smidigt och en härlig motion. Dessutom kan du ta dig längre än när du promenerar. Det är inte speciellt fysiskt ansträngande att cykla på våra sköna cyklar, samtidigt som du får njuta av frisk luft och komma riktigt nära alla underbara sevärdheter som Östermalm, och hela Stockholm erbjuder. Så kom till vår cykeluthyrning på Östermalm så du kan få en upplevelse utan dess like.