2017 05 2

Cykla på Djurgården

Cykla på Djurgården

Att cykla på Djurgården är ett bra tips på en aktivitet som du absolut inte får missa om du befinner dig i Stockholm. Turist som bofast – alla älskar vi vackra Djurgården. De fina byggnader, allt glittrande vatten och de stora grönområdena som finns. Allt detta kan du ta del av om du väljer att cykla på Djurgården.
Cykla är en aktivitet som är bättre än mycket annat. Det finns först och främst massor av positiva aspekter med att cykla. Dels är det en rolig motionsform, det är avslappnade, snällt mot miljön och dessutom är det väldigt prisvärt.


Vill du ut och cykla gör du det enkelt och billigt genom att vända dig till oss. Här på Sjöcaféet erbjuder vi uthyrning av cyklar, samt kajak, kanot och trampbåt, till ett väldigt förmånligt pris. Att hyra en cykel hela dagen kostar 275 kronor men vill du bara hyra en cykel en kortare stund kostar det 80 kronor per timme.

Att cykla på Djurgården är en aktivitet som är omtalad av många och som är uppskattad av ännu fler. Det är något rofyllt att cykla längs vackra gator under gröna trädkronor och vid skimrande vatten. Det passar både unga som gamla, små som stora sällskap, till privata tillfällen eller som en av företagets aktiviteter. Vi hyr ut våra cyklar till privatpersoner, grupper och företag – så alla har chansen att cykla på Djurgården.

Ta gärna en fika efter din cykeltur på vårt läckra café. Vi kan erbjuda både smörgåsar eller någon härlig varmrätt. Är det lunchdags så kan du även beställa dagens lunch. En bättre avslutning efter en härlig utflykt på Djurgården kan du inte få. Så missa inte att cykla på Djurgården!