2017 05 2

Djurgården restaurang

Djurgården restaurang

Att Djurgården har ett stort urval av härliga restauranger är ingen nyhet. Det finns mycket att välja på och ibland kan det vara svårt att hitta rätt. Många vill ha både härlig utsikt, att maten ska vara god men också att det ska ligga nära till hands och vara bra service. Då är kanske vår Djurgårdenrestaurang det bästa valet för dig och ditt sällskap.

Djurgården restaurang på Sjöcaféet

Vår restaurang har en av Stockholms mest uppskattade uteserveringar. Med utsikt över både Strandvägen och det vackra Djurgårdsbrunnsvikens insläpp många besökare varje dag – året om. Här finner du allting du kan tänka dig och inte bara i matväg. Mellan månaderna april och september kan du till billiga priser hyra cyklar, trampbåtar, kajaker och kanoter för en rolig dagsutflykt med familj, vänner, kollegor eller någon annan du vill umgås med.

Dagens lunch

Förutom vår restaurang så har vi även bar, pizzeria, café, kiosk och uthyrning av diverse roligheter för den äventyrliga. Om du besöker vår Djurgården restaurang på Sjöcaféet på en vardag, serveras det dagens lunch från 105 kronor mellan klockan 11.00 och 14.00. I lunchen ingår en härlig varmrätt samt en salladsbuffé, dryck till måltiden och en kaffe på maten. Vårt café har alla traditionella bakverk, lyxiga smörgåsar med räkor och smörrebröd, kaffe och andra goda drycker.

Pizzeria

På vår pizzeria kan du avnjuta klassiska pizzor samt våra alldeles egna och unika pizzor med spännande ingredienser. Tack vare vårt samarbete med Foodora kan du nu även få din favoritpizza levererad direkt hem till din dörr. Om du av någon anledning inte skulle vilja njuta av vår otroligt vackra utsikt, så att säga. Restaurangen har öppet varje dag, året runt, ifrån klockan nio på morgonen till klockan nio på kvällen.


Välkommen!