2017 05 2

Hyra kajak Stockholm

Hyra kajak Stockholm

Vad säger du om att uppleva Stockholm på ett väldigt spännande och samtidigt äventyrligt sätt? Hos Sjöcaféet kan du hyra kajak. Att hyra kajak i Stockholm är någonting som du sent kommer att glömma. Det är en unik upplevelse som alla människor bör ta del av någon gång i sitt liv.

Kanske vill du bara ta ett snabbt åk efter jobbet istället för ett pass på gymmet eller ta en heldag och paddla kajak med familjen. Oavsett omständigheterna kan du hyra en billigt här hos oss på Sjöcaféet! Det kostar 125 kronor per timme att hyra en kajak och vill du istället hyra en kajak under en hel dag så ligger priset på 400 kronor.

Underbar sightseeing

Det finns få saker som är så härliga som att paddla och hyra kajak i Stockholm. Det är faktiskt ett spännande färdmedel och du kan ta dig mellan alla olika öar och se massvis av underbara sevärdheter. Vad som är så härligt med att paddla kajak just i Stockholm är att det allra mesta är möjligt att se ifrån vattnet. Du ser Gamla stan eller Stadshuset ifrån det härligt glittrande vattnet och det är det nog få människor som inte uppskattar det.

Hyra kajak Stockholm – Ro för kropp och själ

Att hyra kajak och ta sig runt med en sådan låter både kroppen arbeta samtidigt som huvudet får slappna av. Det finns någonting speciellt med lugnet av att vara ute på havet och det fyller på vår energi som få andra saker gör.

Vi hyr ut till dig som privatperson, till grupper i olika storlekar och även till företag. Oavsett tillställning kan vi garantera att du kommer få en trevlig upplevelse av våra kajaker. Att hyra kajaker via oss på Sjöcaféet är ett av de lättaste sätten att hyra kajak i Stockholm.