2017 05 2

Kafe kajak Stockholm

Kafe kajak Stockholm

Vad vore en utflykt på kajak utan en början och avslut på ett härligt café? På vårt café precis vid Djurgårdsbron har vi allt du kan drömma om, både innan och efter ditt äventyr på vattnet.

På detta mysiga kajakcafé kan du luta dig tillbaka och njuta av allt du kan tänka dig. Vi har kaffe i alla olika slags former, läsk, bakverk, mackor och till och med smörrebröd. Förutom vårt café har vi även en superhärlig restaurangdel och en lyxig cocktaillounge. Du som uppskattar och njuter av vackra vyer, god mat och dryck av hög kvalité kommer utan tvekan bli nöjd här på vårt café med kajaker till uthyrning i Stockholm.

Dagens lunch

På Sjöcaféet kan du också ta del av dagens lunch varje vardag mellan klockan 11.00 och 14.00. En dagens lunch kostar från 105 kronor och du får välja mellan fyra olika rätter. Kött, fisk, veckans hälsomål eller Chef’s choise. Varje dag finns även en dagens pizza som du kan avnjuta på vår härliga restaurang.

Hyr hos oss – kafe kajak Stockholm

Att hyra en kajak via oss kostar 125 kronor per timme och 400 kronor per dag. Vi hyr även ut cyklar för 80 kronor per timme och för 275 kronor på en dag. Våra kanoter går för 150 kronor per timme och 400 kronor på en dag. Vi har även en trampbåt som du kan hyra för 200 kronor per timme.

Sjöcaféet är ett café i Stockholm med en anläggning som har öppet året runt. Vi har öppet varje dag mellan klockan 09.00 och 21.00. Förutom vår restaurangdel och uthyrning, har vi även öppnat en tillhörande turistinformation. Denna går under namnet Visit Djurgården och här kan du finna kartor, tips och information för att få den bästa upplevelsen av Stockholm.