2017 05 2

Kajak hyra Stockholm

Kajak hyra Stockholm

Att hyra kajak i Stockholm är någonting som alla människor bör testa någon gång i livet. Det är mysigt, roligt och en unik upplevelse som du sent kommer att glömma. Det är ett minne för livet och en spännande dagsutflykt. Detta är något unikt som du kan göra i Stockholm och samtidigt njuta av den vackra miljön med vattnet. Det är rofyllt, spännande och en oförglömlig upplevelse som du sällan kan göra mitt inne i en storstad.

Tack vare att Stockholm är omgärdat av vatten och att många av de bästa sevärdheterna ligger längs med vattnet så är det en annorlunda och läcker sightseeing. Du får se alla vackra ställen på nära håll och på ett annat sätt än du någonsin gjort förut genom att hyra kajak i Stockholm. På Sjöcaféet finns det inte bara kajaker att hyra för dig, utan ta med din familj, dina vänner eller varför inte dina arbetskollegor? Det är en aktivitet du kan göra med alla du känner. Även den mest skeptiska kommer gilla detta.

Spännande upplevelse

Nu när möjligheten finns att paddla kajak som du hyr i Stockholm kan du lätt ta en tur på vattnet, stanna till och ta en fika på Djurgården, se Gamla stan i en annan vinkel, sitta en stund vid kajen nedanför slottet och bara njuta. Paddla förbi Gröna Lund och hör tjo och tjim ifrån karusellerna och musiken ifrån Allsång på Skansen. Vad som helst kan hända när du är ute på vattnet i en av våra kajaker och det är det som är så härligt. En sådan här upplevelse innebär att möjligheterna till ett riktigt äventyr för dig och dina nära och kära är oändliga.

Kajak hyra Stockholm – ett billigt äventyr

Låter inte detta härligt och underbart? Välkommen till oss på Sjöcaféet, här finns kajak att hyra i Stockholm för 120 kronor per timme och 400 kronor för en hel dag. Kontakta oss gärna för mer information.