2017 05 2

Kajakuthyrning Stockholm

Kajakuthyrning Stockholm

Att hitta rätt kajakuthyrning i Stockholm kanske inte är något man gör varje dag. Det finns många ställen att välja mellan och ibland är det svårt att veta vad det är man ska tänka på. Därför har vi gjort det enkelt för dig. Hos oss på Sjöcaféet kan du smidigt och enkelt hyra kajaker i Stockholm och samtidigt njuta av vårt utbud i matväg.

Vår kajakuthyrning i Stockholm är inte bara av hög kvalité utan har även bra priser. För att hyra en kajak kostar det 125 kronor per timme och 400 kronor för en hel dag. Vi hyr ut till privatpersoner, grupper samt företag som en rolig dagsutflykt och aktivitet för alla.

Allt man kan tänka sig med kajakuthyrning Stockholm

Uthyrningen är öppen mellan april och september. Förutom att vi är en kajakuthyrning så erbjuder vi även uthyrning av cyklar, kanoter och trampbåtar. Alla våra uthyrningsobjekt erbjuder härliga aktiviteter för såväl en solig vårdag, varm sommarkväll eller en höstlik tisdagseftermiddag.

Att paddla kajak, kanot, trampbåt eller cykla är saker som vi verkligen gillar på Sjöcaféet och som vi tycker att alla människor ska testa på någon gång i livet. De är alla perfekta färdmedel för att på ett roligt, avslappnat och mysigt sätt ta sig runt bland Stockholms alla vackra öar, byggnader och parker.

Servering

Förutom en härlig uthyrningsdel har vi även en charmig restaurang, ett härligt café och en cocktailbar. Det finns helt enkelt något för alla olika tillfällen.

Alla vardagar, mellan klockan 11.00 och 14.00 serverar vi på Sjöcaféet även dagens lunch. Dagens lunch består av en underbar varmrätt, som till exempel pocherad sejfilé med hummersås samt potatis eller pannbiff med löksky och rostad potatis. Till dagens lunch får du även ta del av en salladsbuffé samt dryck till måltiden. Det kan inte bli en bättre början eller slut när du utnyttjar vår kajakuthyrning i Stockholm.