2017 05 2

Paddla kajak Stockholm

Paddla kajak Stockholm

En aktivitet som kräver lite, men ger mycket, är att paddla kajak i Stockholm. Att paddla är en motionsform som inte bara är bra för kropp och själ, utan det är också väldigt roligt. Det är en härlig känsla att glida fram på Stockholms glittrande hav och få se unika, häftiga och vackra platser.

Sjöcaféet ligger fint beläget vid Djurgårdsbron med en underbar utsikt över både Strandvägen och Djurgården. Blänkande vatten, läckra båtar, fantastiska byggnader och härliga grönområden är fyra saker du kan garanteras att få uppleva när du paddlar kajak i Stockholm.

Fika eller mat

Efter att du har paddlat kajak är du varmt välkommen in till vår restaurang eller vårt café. Vi har en meny med stort utbud av barnfavoriter som pannkakor, lyxiga varmrätter à la carte, härliga bakverk och efterrätter samt nybakade pizzerior och dryck av hög kvalité. Vi har både en trevlig uteservering där du kan njuta av solens strålar samt en restaurang inomhus där du kan värma dig framför en öppen brasa när vintern är på ingång.

Kanske vill du gå direkt hem efter att ha paddlat runt Stockholm? Då kan du få maten hemkörd. Genom ett samarbete med Foodora kan du nu få alla våra delikata pizzor levererade direkt hem till din dörr.

Paddla kajak Stockholm – hyr hos oss

Hos oss på Sjöcaféet kan du hyra kajaker som privatperson, i grupp samt som företag. För en timme kostar en kajak 125 kronor men vill du istället hyra en kajak för en hel dag ligger kostnaden på 400 kronor. Uthyrningen av våra kajaker är öppen från april till september, men till restaurangen är du välkommen varje dag – året om. Öppettiderna är från klockan 09.00 till 21.00, så det är alltid lägligt med lite fika oavsett om det är tidigt på morgonen, eftermiddagen eller senare kväll och framförallt när du paddlar kajak i Stockholm.