2017 05 2

Paddla kanot Stockholm

Paddla kanot Stockholm

Vi på Sjöcaféet tycker att alla människor minst en gång i livet måste testa på att paddla kanot i Stockholm. Hos oss kan du hyra kanoter billigt till dig, din familj, dina vänner eller till företaget. Vi hyr ut till privatpersoner, grupper och företag.

Upplevelsen

Att paddla kanot i Stockholm ska vara någonting rofyllt och roligt, därför är vår uthyrning av kanoter perfekt lokaliserad. Du hittar oss på Sjöcaféet precis bredvid Djurgårdsbron, och när du har hoppat i kanoten är hela Stockholms vatten din spelplan. På det glittrande vattnet kan du ta dig till fantastiska platser runt om i Stockholm. Vad sägs som att paddla förbi Gamla stan, eller att se Stadshuset? Det kan inte bli en bättre upplevelse.

Paddla kanot Stockholm – Utflykt utan dess like

Att paddla kanot i Stockholm är en perfekt aktivitet för alla sorters människor. Oavsett ålder eller intressen är vi på Sjöcaféet säkra på att paddla kanot i Stockholm är ett äventyr som alla kommer att uppskatta. Det är roligt, rofyllt och härligt. Det är någonting obeskrivligt med att paddla kanot på ett skvalpande hav och flyta förbi alla vackra byggnader som finns på Djurgården och i Stockholm. Att paddla kanot i just Stockholm är unikt i jämförelse med andra städer eftersom många sevärdheter ligger nära vattnet. En perfekt dagsutflykt!


Att hyra kanot för att paddla här i Stockholm är billigt hos oss. Vill du betala per timme kostar det endast 150 kronor, och vill du hyra en kanot för en hel dag kostar det bara 400 kronor. Så vad väntar du på, ta med dig dina nära och kära för att paddla kanot.