2017 05 2

Rent a bike Stockholm

Rent a bike Stockholm

Att ta sig runt på cykel är utan tvekan en av de bästa sakerna som finns här i världen – både för hälsan och för miljön. Det är inte många saker som slår att inte behöva trängas på tunnelbanor och bussar och att istället få se Stockholms alla vackra sevärdheter samtidigt som du är ute i friska luften. Rent a bike i Stockholm hittar man överallt i stan vilket gör att du lätt kan cykla en runda om du får lust till det.

Miljövänligt transportmedel

När du väljer att cykla runt i Stockholm är det inte bara bra för hälsan, det också perfekt om du vill hjälpa till och bidra med att minska alla utsläpp. Du gör skillnad samtidigt som du får en rejäl dos av motion och njutning, det är inte illa. Att välja cykel, eller något annat av våra valmöjligheter som kajak, kanot och trampbåt som färdmedel är ett stort steg i rätt riktning för en förbättrad miljö.


Säker cykling i Stockholm

Stockholm är verkligen en cykelvänlig stad. Det finns många olika cykelvägar och det är extremt lätt att ta sig runt i staden på cykel. Därför har nu Rent a bike i Stockholm startat upp. Tack vare det uppbyggda cykelvägsnätet i Stockholm så är säkerheten också mycket hög, vilket ger dig den tryggheten du behöver för en cykeltur. Allt du behöver göra är att knäppa hjälmen, börja trampa och njut av alla Stockholms vackra vyer.


Sjöcaféet har Rent a bike Stockholm

Här på Sjöcaféet kan du enkelt hyra cyklar med Rent a bike i Stockholm. Du sparar tid, får se mer av staden och du tar dig lättare runt. Stockholm är som gjort för cyklister. Det kostar dessutom bara 80 kronor per timme och 275 kronor för en hel dag. Hyr en cykel redan idag!