2017 05 2

Restauranger Djurgården Stockholm

Restauranger Djurgården Stockholm

Det finns ett hav av restauranger på Djurgården i Stockholm, det kan till och med kännas oändligt ibland. Här kan du hitta allt möjligt att välja emellan men det kan vara svårt att hitta ett ställe som alla i sällskapet uppskattar. Därför har vi valt att ha en stor variation av mat på vår meny. Det gör det enklare att välja bland alla restauranger på Djurgården i Stockholm. Vi tycker nämligen att alla ska kunna njuta av en god måltid som passar alla olika smaklökar.

På vår restaurang finns allt ifrån en härlig barnmeny med favoriter som pannkakor med grädde, köttbullar eller pizza till maträtter som lockar de vuxna som charktallrikar, hummersoppa, svamprisotto och pannbiff på älgfärs. Det finns givetvis även härliga desserter. Vad sägs om Sjöcaféets egna chokladruta med vispgrädde och en cappuccino till?

Uteservering med vy

Det finns helt enkelt massor av goda rätter att välja mellan. Du väljer själv om du vill sitta inne i vår fina restaurang eller på vår underbara uteservering. Vi har en vacker utsikt över både Strandvägen och Stockholms glittrande vatten. Ett bättre läge går inte att hitta. Lyxa till det med en bit mat tillsammans med gott sällskap och njut av utsikten över vår vackra stad. Här kommer du bort från stress, folkfyllda gator och trafik.

Unik bland restauranger Djurgården Stockholm

Vi har även en unik del av Sjöcaféet som är väldigt olik andra restauranger på Djurgården, nämligen en alldeles egen pizzeria. Vår härliga pizzeria har vanliga klassiker såsom Hawaii, Formaggio och Margherita till mer spännande pizzor som Stora Jakten och Gröna Lund – pizzor som endast finns hos oss.
Vill du få din absoluta favoritpizza direkt hem till dörren istället? Det löser vi. Tack vare vårt fantastiska samarbete med Foodora kan du numera beställa din pizza ifrån oss och så får du den levererad hem.