2017 05 2

Restauranger på Djurgården

Restauranger på Djurgården

Att välja mellan alla restauranger på Djurgården är någonting som kan vara nog så svårt. Det finns många restauranger här som är bra och värda ett besök, men det är få ställen som har ett lika bra läge som Sjöcaféet. Med utsikt över Stockholms kända gata, Strandvägen, samt havet och insläppet vid Djurgårdsbrunnsviken är vårt läge ett av de absolut bästa på Djurgården, kanske till och med i hela Stockholm.

År 2013 så öppnade vi upp en ännu större och bättre servering som nu är mycket väl omtalad i Stockholmstrakterna. Här serverar vi inte endast dagens lunch varje vardag mellan 11.00-14.00, utan vi har även à la carte, mat för de yngre barnen, en bar, kiosk och café. Med alla dessa valmöjligheter så finns det helt enkelt någonting för alla här på Sjöcaféet.

Under 2014 så invigdes även Favelan, som är en cocktailbar på Sjöcaféet. Det är den perfekta platsen för de människor som njuter av god mat, dryck och livemusik.


Olikt många andra restauranger på Djurgården så har vi dessutom en pizzeria. Du kan njuta av kombinationen av vårt underbara bröd, med den fräscha tomatsåsen och smält ost antingen inomhus i vår hemtrevliga restaurang eller på vår välkända uteservering. Vi har öppet varje dag, året om, och du är alltid välkommen in till oss för antingen en pizza eller någonting annat ifrån vårt stora utbud.

Om du älskar vår pizza lika mycket som vi gör, men inte kan ta dig till Sjöcaféet, så har vi lösningen. Vi samarbetar nämligen med Foodora vilket innebär att du har möjligheten att få din favoritpizza, oavsett om det är Prezzemolo, Stora Jakten eller Formaggio, direkt hem till dörren.

Välkommen till Sjöcaféet!