2017 05 2

Trampbåt

Trampbåt

Det absolut mest perfekta alternativet för en aktivitet och utflykt till både barnfamiljer och kompisgäng samt företag är att hyra en trampbåt. Det är en aktivitet som kan uppskattas av alla och alltid leder till en lyckad dag. Att upptäcka vackra Djurgården genom en mysig åktur på vattnet är svårslaget. Det är få saker som är så härliga som att känna solens strålar samtidigt som du trampar dig fram i vattnet med vackra vyer.

Det krävs ingen kunskap om trampbåt för att kunna njuta till fullo, allt som krävs är en positiv inställning och sedan kommer allt lösa sig galant. Att åka denna sortens båt är väldigt enkelt och passar därför alla sorters människor, oavsett ålder, intressen och fysiskt tillstånd.


Att åka trampbåt är en riktig klassiker som vi aldrig kommer tröttna på. Det är både roligt och avslappnade, samtidigt som det är riktigt, riktigt mysigt. Det fungerar lika bra till en första dejt som till en företags kick-off eller familjedag. Både små som stora kan ta del av denna härliga och roliga aktivitet. Vi hyr ut våra trampbåtar till privatpersoner, grupper och företag. Till alla människor som vill ta del av en superhärlig aktivitet, helt enkelt.

Vi på Sjöcaféet hyr inte bara ut trampbåtar, utan erbjuder också uthyrning av cyklar, kajaker och kanoter. Dessutom har vi givetvis restaurang, pizzeria, café och kiosk – för att du ska ha chansen att fylla på med energi antingen innan eller efter din tur runt Stockholm med trampbåten. God mat och äventyr på det glittrande vattnet är ett vinnande koncept enligt oss.

Att hyra en trampbåt hos oss på Sjöcaféet kostar endast 200 kronor per timme. Att åka trampbåt är inte bara roligt för stunden utan garanterat ett minne för livet för alla inblandade.